CONTACT
www.piata-cartii.ro

Trimite intrebarile
 
        Prima pagina    |    Autori A - Z    |   Titluri A - Z     |   Edituri A - Z   |   NOUTATI    |   Cum cumpar?     |   Art. copii   |   2009 Artmis Market                
Publicitate | Transport | INFO Comenzi | MANUALE SCOLARE | Arhiva Newsletter | Oferta | Programul 100 de Euro | DICTIONARE Specializate | DICTIONARE BILINGVE | Manuale limba engleza | Manuale limba germana | Manuale limba franceza |
 
Cosul de cumparaturi

 Este gol...
CATEGORII


Adolescenti(7)
Afaceri(69)
Albume(13)
Animale domestice(6)
Antologii(16)
Antropologie(40)
Arhitectura(5)
Arta(111)
Arte martiale(5)
Asistenta sociala(24)
Astrologie(2)
Atlase(38)
Autoeducare(37)
Aventuri-actiune(169)
Bacalaureat(36)
Beletristica(977)
Biblioteca dacia xxi(74)
Biblioteca elevului(30)
Biblioteca pentru toti(105)
Bibloteca parintilor(12)
Biografii, memorii(125)
Calculatoare(53)
Carte activitati(32)
Carte jucarie(42)
Cartea universitara(29)
Carti audio(7)
Carti in limbi straine(57)
Carti pentru copii(453)
Casa si gradina(22)
Cd educational(6)
Clasa pregatitoare(85)
Clasici contemporani(241)
Comunicare, relatii publice(83)
Consiliere educationala(9)
Crestinism(36)
Criza economica(9)
Dezvaluiri(3)
Dezvoltarea personala(67)
Dictionare bilingve(46)
Dictionare specializate(210)
Diverse(436)
Divertisment(27)
Dosare - antologii(11)
Dragoste(48)
Drama/adulti(45)
Drept(594)
Ecologic(1)
Economie(149)
Educational, carte scolara(250)
Enciclopedii(156)
Enciclopedii larousse(75)
Enigme(17)
Erotice(53)
Eseuri-studii(43)
Familie(48)
Fantasy(148)
Fictiune(280)
Filologie(12)
Filosofie(120)
Gastronomie(135)
Ghiduri de conversatie(31)
Ghiduri turistice(39)
Gradinita(155)
Harti-planse(12)
Horror(18)
Informatica(33)
Integrare europeana(11)
Interviuri(9)
Istorie(342)
Istorie si critica literara(442)
Jurnalism - comunicare(134)
Lectii pe calculator intuitext(30)
Limbi straine(51)
Literatura pentru copii(80)
Literatura romana(556)
Literatura universala(719)
Lucrari de licenta(2)
Mama si copilul(25)
Management(33)
Manuale auxiliare(236)
Manuale limba engleza(38)
Manuale limba franceza(21)
Manuale limba germana(35)
Manuale limba maghiara(9)
Manuale scolare(921)
Marketing - business(85)
Media(51)
Medicina - sanatate(310)
Memorii-jurnale(73)
Mystery/fantasy(86)
Nonfiction(115)
Paranormal(16)
Parascolare(35)
Pedagogie(51)
Poezie(142)
Politica(158)
Povesti(76)
Practic - hobby(233)
Promotie(44)
Promotie martisor(46)
Psihologie(476)
Psihopedagogie(27)
Publicistica(51)
Reduceri(9)
Religie(165)
Reviste(69)
Roman(269)
Roman istoric(86)
Roman politist(49)
Roman romanesc(58)
Romantic(26)
Sanatate frumusete(32)
Science fiction(48)
Securitate(15)
Sf si politista(29)
Sociologie(114)
Spiritualitate(84)
Stiinta si tehnica(12)
Stiinte sociale(45)
Stiinte umaniste(116)
Thriller(410)
Turism(16)
Umor(7)
Viata sanatoasa(27)
Yoga(8)
fara-categorie(1225)


   

Titlu/autor/cod:          


13934 carti
   

Detalii
Vizite: 1467
Viorel Ros Revista romana de dreptul proprietatii intelectuale nr. 3/2011Cod - 29191
Revista romana de dreptul proprietatii intelectuale nr. 3/2011
de Viorel Ros

Colectia : REVISTA ROMANA DE DREPT PRIVAT
Editura : UNIVERSUL JURIDIC [colectii] [carti]
Categoria : REVISTE - DREPT
ISBN : 1584724101103
Pret : 40 lei      
    
Prezentare

Asociat,ia S,tiint,ifica( de Dreptul Proprieta(t,ii Intelectuale (ASDPI) este persoana( juridica( romana( de drept privat, autonoma(, neguvernamentala(, apolitica(, fa(ra( scop patrimonial, inscrisa( in Registrul asociat,iilor s,i fundat,iilor sub nr. 14 din 27 aprilie 2004, potrivit Certificatului de inscriere nr. 20 din 18 mai 2004.Membrii asociat,iei sunt cadre universitare, specialis,ti in domeniul dreptului, in mod deosebit al dreptului proprieta(t,ii intelectuale, cerceta(tori in cadrul Centrului de cerceta(ri s,tiint,ifice care funct,ioneaza( in cadrul Universita(t,ii Nicolae Titulescu din Bucures,ti.
 
 In cadrul Asociat,iei S,tiint,ifice de Dreptul Proprieta(t,ii Intelectuale a luat fiint,a( s,i funct,ioneaza( Centrul de cerceta(ri s,tiint,ifice YOLANDA EMINESCU - OTILIA CALMUSCHI , ca un omagiu adus regretatelor profesoare, care au fost unele dintre cele mai remarcabile personalita(t,i din t,ara noastra( in domeniul cerceta(rii s,tiint,ifice a dreptului proprieta(t,ii intelectuale.
 
 Totodata(, in semn de recunos,tiint,a(, profund respect s,i aducere aminte, membrii Asociat,iei S,tiint,ifice de Dreptul Proprieta(t,ii Intelectuale s,i conducerea Revistei Romane de Dreptul Proprieta(t,ii Intelectuale, au hota(rat instituirea premiilor YOLANDA EMINESCU - OTILIA CALMUSCHI, ce se va acorda in fiecare an, incepand cu anul 2008, unor remarcabili cerceta(tori in domeniul dreptului proprieta(t,ii intelectuale sau unor tineri cerceta(tori care bat la port,ile afirma(rii.
 ASDPI face parte, ala(turi de alte 31 de institut,ii, din Grupul de lucru institut,ionalizat pe probleme de proprietate intelectuala( coordonat de Parchetul de pe langa( Inalta Curte de Casat,ie s,i Justit,ie.
 
  Asociat,ia S,tiint,ifica( de Dreptul Proprieta(t,ii Intelectuale are ca principala( preocupare editarea trimestriala( a Revistei Romane de Dreptul Proprieta(t,ii Intelectuale, precum s,i crearea de lega(turi s,tiint,ifice in domeniu, organizarea de cursuri, conferint,e, dezbateri, simpozioane, mese rotunde, schimburi bilaterale, expuneri ori alte act,iuni sau activita(t,i in acest domeniu pentru prevenirea s,i combaterea contrafacerilor s,i pirateriei.
 
 Dreptul proprieta(t,ii intelectuale fiind disciplina( de studiu in inva(t,a(mantul juridic superior din Romania, membrii asociat,iei au considerat ca( materia s,i cei interesat,i de acest domeniu au nevoie de o publicat,ie care sa( se constituie intr-o tribuna( de dezbateri s,i dialog.
 
 Sub egida ASDPI s,i a Universita(t,ii Nicolae Titulescu se editeaza( Revista Romana( de Dreptul Proprieta(t,ii Intelectuale, cu aparit,ie trimestriala( (primul numa(r a apa(rut in luna decembrie 2004).
 
 Revista Romana( de Dreptul Proprieta(t,ii Intelectuale este singura publicat,ie de acest gen in literatura juridica( din t,ara noastra( s,i contribuie la crearea cadrului necesar pentru exprimarea opiniilor specialis,tilor privind dreptul proprieta(t,ii intelectuale, la formularea de propuneri in vederea perfect,iona(rii legislat,iei in domeniu, care sa( conduca( la armonizarea sa cu cea internat,ionala( s,i comunitara(, in mod special.
 
 Pana( in prezent, urmare aprecierii cont,inutului sa(u s,tiint,ific, revista noastra( a fost solicitata( s,i este difuzata(, pe baza( de abonament sau oferita( gratuit, unor institut,ii internat,ionale s,i comunitare in domeniul proprieta(t,ii intelectuale, unor asociat,ii private care desfa(s,oara( activita(t,i in domeniu, precum s,i unor persoane fizice, specialis,ti in materie, din Albania, Anglia, Belgia, Canada, Croat,ia, Frant,a, Germania, Republica Moldova, Olanda, Serbia, Spania, Turcia s,i SUA.
 De asemenea, urmare recunoas,teii cont,inutului s,tiint,ific al revistei noastre, avem un schimb permanent de publicat,ii sau alte materiale in domeniu cu European Communities Trade Mark Assosiation (ECTA) s,i Agent,ia de Stat pentru Proprietate Intelectuala( a Republicii Moldova (AGEPI).
 
 In paginile revistei au publicat diverse articole sau studii in domeniul dreptului proprieta(t,ii intelectuale, specialis,ti stra(ini de renume, in materie, printre care amintim: prof.univ.dr. Karl-Nikolaus Peifer - Director al Institutului de drept in media s,i comunicat,ii din cadrul Universita(t,ii din Kln s,i judeca(tor al curt,ii Oberlandesgericht Hamm conf.univ.dr. Victor Volcinschi din cadrul Universita(t,ii de Stat a Republicii Moldova lector univ.dr. Dorian Chiros,ca- director general al Agent,iei de Stat pentru Proprietate Intelectuala( a Republicii Moldova Dr. Ekkehard Stolz - avocat in cadrul Societa(t,ii de avocat,i - Avocat,i Lichtenstein, Korner & Partners Pedro Rodinger - Director al Departamentului pentru modele Oficiul pentru Armonizare in cadrul Piet,ei Interne (ma(rci s,i modele) Christy Rogers-avocat din cadrul Baroului din Londra lector univ. drd. Igor Chiros,ca - din cadrul Universita(t,ii de Stat a Republicii Moldova Olga Belei - director al departamentului drept de autor s,i drepturi conexe din cadrul Agent,iei de Stat pentru Proprietate Intelectuala( a Republicii Moldova.
 
 Din Consiliul S,tiint,ific al revistei fac parte cadre didactice de prestigiu de la Universitatea Bucures,ti Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Ias,i Universitatea Babes, Bolyai din Cluj Napoca Universitatea Ovidius Constant,a Universitatea de Vest din Timis,oara Universitatea Valahia Targovis,te Universitatea Dimitrie Cantemir Cluj Napoca Universitatea Dimitrie Cantemir Targu Mures, Universitatea Ecologica( Bucures,ti Universitatea Nicolae Titulescu Bucures,ti judeca(tori, procurori, avocat,i,consilieri juridici, ofit,eri din Inspectoratul General al Polit,iei Romane, specialis,ti din cadrul Oficiului Roman pentru Drepturile de Autor s,i al Oficiului de Stat pentru Invent,ii s,i Ma(rci, precum s,i din cadrul Agent,iei de Stat pentru Proprietate Intelectuala( a Republicii Moldova.
 
 Deasemenea din Consiliul S,tiint,ific al revistei noastre fac parte cadre didactice de prestigiu de la Universitatea Karoli Gaspar din Budapesta Universitatea din Novi Sad Universitatea de Stat din Moldova Academia de Drept din Moldova Universitatea Libera( Internat,ionala( din Moldova Institutul de Istorie, Stat s,i Drept al Academiei de S,tiint,e a Moldovei.
 
 


Carti din acelasi domeniu:
 
. Revista romana de drept privat nr. 3/2008 - anul gheorghe beleiu    
de DIRECTOR: MARIAN NICOLAE, REDACTOR SEF: MIRCEA DAN BOB
- 25 Lei    
 
. Revista romana de drept privat nr. 6/2007 - anul octavian capatina    
de DIRECTOR: MARIAN NICOLAE, REDACTOR SEF: MIRCEA DAN BOB
- 25 Lei    
 
. Revista romana de drept privat nr. 5/2007 - anul octavian capatina    
de MIRCEA DAN BOB, MARIAN NICOLAE
- 25 Lei    
 
. Revista romana de jurisprudenta nr. 1/2009    
de DIRECTOR: BOGDAN DUMITRACHE, REDACTOR SEF: VERONICA STOICA
- 35 Lei    
 
. Revista romana de dreptul mediului nr. 1/2008    
de DIRECTOR: MIRCEA DUTU
- 40 Lei    
 
. Revista romana de drept privat nr. 4/2007 - anul octavian capatina    
de DIRECTOR: MARIAN NICOLAE, REDACTOR SEF: MIRCEA DAN BOB
- 25 Lei    
 
. Revista romana de drept privat nr. 2/2007 - anul octavian capatina    
de DIRECTOR: MARIAN NICOLAE, REDACTOR SEF: MIRCEA DAN BOB
- 25 Lei    
 
. Revista romana de drept privat nr. 1/2009 - Anul Serban Beligradeanu    
de Mircea Dan BOB, Marian NICOLAE
- 40 Lei    Pareri :

1 pareri.
Autor : 8LT1rdThqoj
That\s cleared my thoughts. Thanks for cotnirbuting.
(13-05-2016,01:51)


Adauga parere :

Autor : ( nume, adresa mail )

Comentariu ( max. 1000 caractere ) :
caractere ramase.
(Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului)

Raspundeti la intrebarea :
=   [ ? ]

Adauga

Inapoi

 


Manuale Scolare

Manuale Auxiliare

NEWSLETTER
Email :
Raspundeti la intrebarea :
=   [ ? ]


Abonati-va la newsletterul nostru pentru a primi saptamanal ultimele noutati editoriale
EDITURI

·POLIROM (2563 carti)
[carti] [colectii]

·RAO (2064 carti)
[carti] [colectii]

·CURTEA VECHE (1241 carti)
[carti] [colectii]

·ALL (1119 carti)
[carti] [colectii]

·ARAMIS (932 carti)
[carti] [colectii]

·DACIA (888 carti)
[carti] [colectii]

·UNIVERSUL JURIDIC (598 carti)
[carti] [colectii]

·TREI (578 carti)
[carti] [colectii]


·DACIA XXI (451 carti)
[carti] [colectii]

·TRITONIC (443 carti)
[carti] [colectii]

·SIGMA (398 carti)
[carti] [colectii]

·SEMNE (371 carti)
[carti] [colectii]

·CARTEA ROMANEASCA (308 carti)
[carti] [colectii]

·HOUSE OF GUIDES (213 carti)
[carti] [colectii]

·ARC (164 carti)
[carti] [colectii]

·PUBLICA (140 carti)
[carti] [colectii]

·MIX (111 carti)
[carti] [colectii]

·ALDO PRESS (111 carti)
[carti] [colectii]


·ARTEMIS (93 carti)
[carti] [colectii]

·ELIS (90 carti)
[carti] [colectii]

·SOLARIS PRINT (78 carti)
[carti] [colectii]

·VIDIA (57 carti)
[carti] [colectii]


·INTUITEXT (30 carti)
[carti] [colectii]

·ARC-CASTEEA (16 carti)
[carti] [colectii]

·NEVERLAND (16 carti)
[carti] [colectii]

·GUNIVAS (9 carti)
[carti] [colectii]

·THEOSIS (8 carti)
[carti] [colectii]

·PROEDITORIAL (4 carti)
[carti] [colectii]

·DOG FOR LIFE (1 carti)
[carti] [colectii]

Cele mai vandute

Produse copii

Marci copii

·BABY DREAMS (43)

·BABY DESIGN (28)

·ESPIRO (19)

·COTO BABY (11)

·PLASTIKO (10)

·BABY ONO (8)

·EASY GO (7)

·KIDCITY (6)

·KLUPS (4)

·PRIMA BABY (4)

·CEBA (3)

·UNIBABY (3)

·SWITEL (1)

·DREWEX (1)

 
 
 

Titlu/autor/cod:          13934 carti
 
     
  Despre noi   |  Disponibilitate   |  Termeni si conditii   |  Contact  
Cautari relevante :   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z

 

0.206